ALIAT A.M.S. Forma elegantă a eficienței - Noul ID.5

  1. ALIAT AMS SRL
  2. Forma elegantă a eficienței - Noul ID.5
02.05.2022

Forma elegantă a eficienței - Noul ID.5

Cu performanța sa electrică puternică și o siluetă grațioasă, noul ID.5 reprezintă cu succes o simbioză modernă între SUV și coupé. Cu capabilitate de actualizare Over-the-Air și pregătit să redefinească mobilitatea electrică.

Accesorii VW

Design exterior elegant de coupé

Noul ID.5 impresionează cu o formă futuristă care îmbină punctele forte ale unui SUV cu silueta aerodinamică a unui coupé - fără niciun compromis. 

Design interior spațios

Interiorul cu spațiu deschis, proiectat inteligent și generos, vă oferă mai multă libertate și mai mult spațiu pentru ceea ce este important. 

Încărcare inteligentă

Cu un conținut net standard de energie al bateriei de 77 kWh (ID.5 Pro consum de curent în regim mixt în kWh/100 km: xx,x; emisii de CO2 în regim mixt în g/km: 0; clasă de eficiență: A+++. ID.5 Pro Performance consum de curent în regim mixt în kWh/100 km: xx,x; emisii de CO2 în regim mixt în g/km: 0; clasă de eficiență: A+++.), ID.5 încarcă atât rapid (cu până la 135 kW (CC)), cât și inteligent în viitor.

Apariție într-o lumină strălucitoare

Noul ID.5 poate străluci opțional cu o trăsătură care îl scoate în evidență de la prima privire: inovatorul sistem IQ.LIGHT. Tehnologia de matrice a acestui sistem permite deplasarea permanentă cu faza lungă, fără orbirea celorlalți participanți la trafic1. O bandă luminoasă elegantă se întinde între farurile LED matrix cu formă atrăgătoare și logoul Volkswagen. Și ceea ce impresionează în partea din față trebuie bineînțeles să se regăsească și în spate: pachetul include blocurile optice spate opționale 3D LED cu lumină de frână animată și semnalizator dinamic integrat care indică direcția dorită printr-o mișcare luminoasă fluidă.

Lumină pentru aproape orice stare de spirit

Oferiți modelului dumneavoastră ID.5 mai multă personalitate. Alegeți din zece culori standard (30 de culori sunt posibile opțional) și luminați delicat interiorul autovehiculului, inclusiv panoul de bord, suportul pentru telefon mobil și ușile. Lumină mai rece sau caldă - alegerea este exclusiv a dumneavoastră.

Vă menține pe banda de rulare. Și pe ceilalți la distanță

Cu sistemul opțional Travel Assist cu swarm data, aveți la bord un sistem de asistență deosebit de util. 

Travel Assist cu swarm data vă poate menține pe bandă, poate păstra distanța față de autovehiculul din față și se poate asigura de asemenea că autovehiculul menține viteza maximă pe care ați setat-o. 

Pentru aceasta, printre altele utilizează sistemul de ghidare adaptivă pe bandă. Acest sistem menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii sale de rulare. Travel Assist cu swarm data se adaptează la stilul dumneavoastră de conducere și poate menține de asemenea autovehiculul mai în stânga sau dreapta pe bandă, în loc să îl mențină exact în centru. 

Travel Assist cu swarm data poate de asemenea asista activ la schimbarea benzii pe autostradă, dacă se dorește.

Dacă sunt disponibile mass location data, Travel Assist cu swarm data trebuie să recunoască numai unul dintre marcajele de delimitare a benzii pentru a menține autovehiculul pe bandă, de exemplu, pe drumuri naționale fără bandă de marcaj centrală. 

Travel Assist cu swarm data dispune și de tempomat predictiv și o funcție de asistență în viraje. Aici, viteza autovehiculului poate fi adaptată la limitele de viteză de pe parcursul șoselei (curbe, sensuri giratorii etc.).

Stația dumneavoastră de încărcare la domiciliu: încărcătorul ID.

Cu încărcătorul ID. aveți un punct de încărcare la dumneavoastră acasă. Acesta vă permite să vă urcați dimineața în modelul dumneavoastră ID.5 încărcat și să începeți ziua plin de energie. Încărcare în timp ce dormiți, ca să spunem așa. ID. Încărcătorul ID. este disponibil în trei versiuni cu conectivitate și inteligență tot mai mare: dacă este necesar, este disponibil și cu Wi-Fi, 4G și un contor de electricitate integrat. Funcțiile inteligente ale încărcătoarelor ID. pot fi controlate prin We Charge din aplicația We Connect ID.

Serviciul de instalare face de asemenea lucrurile cât mai comode posibil pentru dumneavoastră - de la verificarea prealabilă online gratuită până la instalarea efectivă. Pe scurt, o soluție care vă scapă de griji, dintr-o singură sursă. Bineînțeles, puteți opta de asemenea pentru instalarea încărcătorului ID. de către electricianul dumneavoastră. Puteți comanda varianta dorită de încărcător ID. și serviciul de instalare comod, online sau direct, de la reprezentanța dumneavoastră Volkswagen.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.