ALIAT A.M.S. Descoperă noul Amarok!

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. ALIAT AMS SRL
  2. Descoperă noul Amarok!
18.03.2024
Noutati Volkswagen

Descoperă noul Amarok!

Noul Amarok este aici. Și face o declarație clară pentru cei care îl vor conduce: toate drumurile, indiferent cât sunt de dificile, sunt o destinație finală, un scop în sine.

Descoperă noul AMAROK!

Complet regândit, definește segmentul premium la Volkswagen Autovehicule Comerciale cu tehnologia sa modernă și designul nou reproiectat. Pentru că indiferent unde și când este utilizat noul Amarok, numeroasele sale sisteme moderne de asistență pentru șofer oferă mai mult suport decât predecesorii săi.

Subliniază caracterul premium cu caracteristici precum iluminarea ambientală1 și un sistem de sunet premium de la Harman Kardon2. Pentru ieșirile în natură, oferă o capacitate îmbunătățită pentru offroad și rezerve de putere V6 opționale. Iar pentru toți cei care caută un vehicul comercial robust și de încredere, acesta oferă noi funcții, cum ar fi cârligul de remorcă de 3,5 t pentru toate transmisiile automate și alte detalii bine gândite pentru utilizarea de zi cu zi. Oricare ar fi cerințele, noul Amarok le rezolvă aproape fără efort.Noul Amarok PanAmericana

Image

Cei care optează pentru noul Amarok PanAmericana primesc întregul pachet offroad: bară și trepte vopsite cu pulbere neagră, precum și oglinzi exterioare, bare de protecție și mânere de uși într-o culoare contrastantă - noul Amarok PanAmericana este extrem de intransigent. Anvelope All Terrain cu jante de 18" din aliaj ușor, care sunt exclusiv vopsite în negru pentru Amarok PanAmericana. Exteriorul său puternic impresionează prin confort de înaltă calitate la interior: tapițeria din piele, sistemul de navigație de 30,48 cm (12"), ecran tactil și sistemul de sunet premium Harman Kardon pentru o experiență de condus exclusivistă.


Caracteristici de design exterior la noul Amarok PanAmericana:

·        Grilă în forma literei X

·        Oglinzile exterioare și mânerele ușilor în culoare accentuată și bara de protecție spate cu aplicații de culoare accentuată

·        Jante din aliaj de 18", vopsite exclusiv în negru, cu anvelope All Terrain

·        Blocuri optice spate LED

·        Stylingbar si trepte vopsite cu pulbere neagră

Noul Amarok Aventura

Puterea de care ai nevoie. Cu eleganța pe care ti-o dorești. Acesta este Amarok Aventura. Un vehicul care combină lumea pasionaților de pickup cu cea a mașinilor premium. Jante mari din aliaj de 20 inchi, trepte cu inserții cromate, oglinzi exterioare, mânere de ușă și bară de protecție spate cu inserții cromate - dacă conduci un Amarok Aventura, conduci premium. Interiorul lui Amarok Aventura se ridică, de asemenea, la nivelul segmentului premium: căptușeala acoperișului (negru de abanos) oferă un contrast excelent cu iluminarea ambientală, în timp ce sistemul de sunet premium Harman Kardon impresionează prin sunete clare - fie într-un mediu urban, pe autostradă sau offroad. Sisteme moderne de asistență a șoferului, cum ar fi asistența inteligentă de viteză (Intelligent Speed Assist) în combinație cu controlul automat al distanței ACC și recunoașterea semnelor de circulație sau asistentul de parcare "Park Assist Plus" completează imaginea generală.


Caracteristici de design exterior la noul Amarok Aventura:

·        Grilă în forma literei X

·        Oglinzi exterioare și mânere uși din crom, bare de protecție cu aplicații cromate

·        Praguri cu inserții cromate

·        Jante din aliaj de 20"

·        Faruri "IQ. Light" LED-Matrix

Image

Contactează-ne și află mai multe despre acest model.

Te așteptăm la Aliat Volkswagen pe Calea Sighisoarei 21, Corunca, pentru a testa Noul Volkswagen Amarok!

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.