ALIAT A.M.S. Noul T-Roc - Noua formă a încrederii în sine

  1. ALIAT AMS SRL
  2. Noul T-Roc - Noua formă a încrederii în sine
11.07.2022

Noul T-Roc - Noua formă a încrederii în sine

Cu designul său exterior mai pregnant, un nou nivel de calitate și design la interior și caracteristici tehnice îmbunătățite, nou T-Roc emană încredere în sine și își scoate în evidență personalitatea puternică.

Accesorii VW

Designul de lumini: Un aspect încrezător

Din față în spate, noul T-Roc impresionează prin designul reproiectat al luminilor sale. Luminile de zi cu leduri caracteristice și blocul optic spate modern, de culoare mai închisă, atrag privirile de la distanță. Opțional, grila iluminată a radiatorului conferă părții frapante din față un aspect special. Alte două elemente esențiale: iluminarea ambientală din față în interior și proiectarea logoului cu semnătură SUV, care iluminează zona de intrare, ca efect vizual atrăgător, atunci când ușile din față sunt deschise. Blocurile optice spate roșu închis conferă un finisaj modern și sunt de asemenea disponibile opțional cu semnalizatoare dinamice, la care o bandă luminoasă animată funcționează ca indicator de direcție.

Conectivitate & infotainment: Cockpit digital

Mențineți-vă privirea asupra celui mai important lucru: drumul
Cockpit-ul digital standard rezumă toate informațiile relevante pentru dumneavoastră în noul T-Roc pe un afișaj color de 20,3 cm (8-inch) cu grafică atrăgătoare. Prin urmare, utilizând volanul multifuncțional, puteți accesa comod funcții precum audio, telefonie sau sisteme de asistență prin intermediul panoului de bord, în timp ce conduceți. Vă puteți echipa de asemenea opțional modelul T-Roc cu Digital Cockpit Pro. Cu un afișaj de înaltă rezoluție de 10,25 inch, acesta oferă o gamă variată de opțiuni pentru configurarea individuală și afișaje suplimentare, cum ar fi afișarea hărții de navigație direct în spatele volanului.

Tehnologie & sisteme de asistență: IQ.LIGHT

Un alt element esențial: lumina inteligentă

Indiferent dacă circulați ziua sau noaptea sau pe vreme rea, farurile IQ.LIGHT LED matrix, disponibile opțional începând cu linia de echipare T-Roc Style, asigură vizibilitate mai bună. În timp ce Dynamic Light Assist ajută la iluminarea predictivă a drumurilor cu curbe și asigură faptul că traficul din sens opus nu este orbit atunci când sunt active farurile pentru fază lungă, segmentele de leduri individuale ale sistemului de iluminat de ultimă generație asigură o distribuție mai bună a luminii prin activare și dezactivare specifică, în funcție de situația de rulare. Acest aspect nu îmbunătățește numai siguranța dumneavoastră, ci și pe cea a celorlalți participanți la trafic.


Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.