Centru NORA

Centru NORA

20.05.2021

Preţuri avantajoase, pentru service-uri independente, la achizitia de piese originale pentru marcile Volkswagen, Audi si Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Afla mai multe

Programare service online

Programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul de programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul nostru de programare online va ofera accesul optim la toate orele disponibile in Service

Programare online

Accesorii pentru autovehiculul dumneavoastra

Descoperiti produse potrivite autovehiculului dumneavoastra.

Aplicatii utile pentru autovehiculul dumneavoastra

Aici gasiti aplicatii utile pentru marcile noastre.

Sunteti interest de diverse aplicatii pentru autovehiculul dumneavoastra? Aici gasiti aplicatii utile pentru marcile noastre.

Verificare concediu - Volkswagen

E timpul să îți iei vacanța și să pornești la drum. Nu uita însă de siguranța ta și a celor din mașină. Vino cu mașina ta la service-ul Aliat Volkswagen pentru o verificare generală înainte de concediu. Echipa noastră se va asigura că mașina ta funcționează brici.

Lichid parbriz vară de la Volkswagen

Vara este mult praf în aer. Pentru ca parbrizul tău să fie mereu curat și strălucitor ai nevoie de o soluție de calitate. Alege lichidul de parbrize de la Volkswagen. Acesta este eco-friendly, protejează mediul înconjurător, nu atacă plasticul sau vopseaua.

Accesorii Volkswagen: LADA FRIGORIFICĂ

Accesoriile Volkswagen îți fac viața mai ușoară. Călătoriile lungi sunt mult mai ușoare cu lada noastră frigorifică. Aceasta va menține băuturile și gustările la rece pentru ca tu să te poți bucura de ele pe timpul călătoriei.

Alege lichidul AdBlue pentru automobilul tău Volkswagen!

Este economic, ușor de alimentat, iar consumul este ușor de controlat. Te așteptăm în service-ul nostru, noi te vom ajuta cu o alimentare. Cu noi conduci fără griji. Contactează echipa Aliat!

Serviciile noastre

Express Service

Express Service

Lucrari de complexitate medie sunt rezolvate cu maxima operativitate, cum ar fi: schimb ulei, placute frana, anvelope.
Receptie directa

Receptie directa

Un serviciu de diagnoza in prezenta clientului, dedicat fiecarei marci in parte si efectuata cu un echipament tehnic de varf, menit sa va ofere din prima clipa siguranta ca “sunteti pe maini bune”. Noi va oferim consultanta. Dumneavoastra decideti.
Statie ITP

Statie ITP

Linia ITP acreditata RAR, dotata cu echipament de ultima generatie, asigura verificarea tehnica periodica a masinii dumneavoastra.
Programare telefonica

Programare telefonica

Termenul de programare pentru masina dumneavoastra il stabilim telefonic. Piesele de schimb se livreaza in timp util si asteptarea la receptie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregatit!
Finantare - consiliere

Finantare - consiliere

Prin Porsche Leasing va oferim cele mai avantajoase oferte de finantare.
Accesorii, Shop

Accesorii, Shop

Pentru fiecare cate ceva! La noi gasiti oricand articole din domeniile: siguranta, confort, sport, optica, imbracaminte, antifurt si multe altele.
Autovehicule de ocazie

Autovehicule de ocazie

Echipa noastra DasWeltauto va sta la dispozitie pentru a prelua autovehiculul dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a opta pentru unul nou.
Tinichigerie

Tinichigerie

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile.
Vopsitorie

Vopsitorie

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa. Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie.
Depozitare roti

Depozitare roti

Uitati de efortul de a gasi un loc pentru rotile pe care tocmai le-ati schimbat! Noi va asiguram depozitarea rotilor de iarna/vara la un pret special.
Anvelope

Anvelope

Informati-va asupra ofertei noastre de anvelope, pentru ca atat vara, cat si iarna sa rulati in conditii de siguranta.