ALIAT A.M.S. Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Beneficiază de servicii premium și piese originale!
03.08.2022
De actualitate in service

Beneficiază de servicii premium și piese originale!

Schimb de ulei, revizii, reparații, înlocuirea pieselor uzate, update-uri de software și multe alte servicii de calitate la Aliat AMS

Volkswagen Service

Nimeni nu îți știe mai bine mașina ca specialiștii de la Aliat AMS, service autorizat Volkswagen. Schimb de ulei, revizii, reparații, înlocuirea pieselor uzate, update-uri de software și multe alte servicii de calitate vei beneficia din partea personalului instruit, cu experiență mare în acest domeniu. Cere mai multe detalii la Aliat AMS. 


Pentru mai multe informații și consiliere de specialitate contactează echipa Aliat AMS pe e-mail: [email protected] sau telefonic 0365-450.500. Pentru programare online accesați: https://bit.ly/32mP1XX.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.