STIRI DE LA SKODA
26.02.2021

Păstrează valoarea automobilului tău Skoda

Servicii de calitate la prețuri speciale pentru automobilele din 2013 sau anterior. Îți oferim 10% discount la manoperă și 20% discount la piesele originale.
Păstrează valoarea automobililului Skoda


Valoarea automobilului tău este primordială. Ai grijă de el și vino la service-ul nostru Skoda pentru operațiuni de calitate, reparații și întreținere realizate la cele mai înalte standarde. Mai mult, dacă mașina ta are peste 7 ani vechime, îți oferim 10% discount la manoperă și 20% discount la piesele originale. Nu ezita să ne contactezi: https://bit.ly/2LV33ex 

Știm că îți plac mașinile fiabile, acesta fiind și motivul pentru care ai ales marca ŠKODA. Pentru a te putea însă baza mereu pe mașina ta, trebuie ca aceasta să fie întreținută și reparată corespunzător, folosind numai piesele de schimb și tehnologiile de reparație recomandate de către producător.

De aceea, te invităm în service, pentru a beneficia de servicii de calitate la prețuri adaptate vârstei mașinii tale și de garanție de 2 ani la piese și manoperă, pentru defecte de fabricație sau montaj.

Ofertă valabilă până la 31 12 2021, pentru automobilele ŠKODA din 2013 sau anterior. Nu se cumulează cu alte oferte.