STIRI DE LA AUDI
01.03.2021

Păstrează valoarea automobilului tău Audi

Servicii de calitate la prețuri speciale pentru automobilele din 2013 sau anterior. Îți punem la dispoziție servicii complete de reparație și întreținere, în plus ai 20% reducere la achiziționarea de piese originale și 10% discount pentru manoperă.
Păstrează valoarea automobililului Audi

Păstrează-ți automobilul tău în formă. La service-ul Audi îți oferim servicii la standarde înalte și prețuri speciale la automobilele din 2013 și cele mai vechi. Îți punem la dispoziție servicii complete de reparație și întreținere, în plus ai 20% reducere la achiziționarea de piese originale și 10% discount pentru manoperă. Contactează-ne: https://bit.ly/2LV33ex 

Automobilele Audi înglobează tehnologii de ultimă generație, fiind foarte important ca acestea să fie întreținute și reparate corespunzător, folosind numai piesele de schimb și tehnologiile de reparație recomandate de producător.

De aceea, te invităm în service, pentru a beneficia de servicii de calitate la prețuri adaptate vârstei automobilului tău și de garanție de 2 ani la piese și manoperă, pentru defecte de fabricație sau montaj.

Ofertă valabilă până la 31.12.2021, pentru automobilele Audi din 2013 sau anterior.

Nu se cumulează cu alte oferte