STIRI DE LA VOLKSWAGEN
26.02.2021

Păstrează valoarea automobilului tău.

Servicii de calitate la prețuri speciale pentru automobilele Volkswagen din 2013 sau anterior. Îți oferim și 20% discount la piesele originale , plus 10% reducere la manoperă. Te așteptăm în service-ul Aliat AMS!
Păstrează valoarea automobililului VW

Te așteptăm în service-urile noastre Volkswagen cu oferte speciale, servicii complete de reparație și întreținere, personal profesional și garanție la piesele de schimb/manoperă. Îți oferim și 20% discount la piesele originale , plus 10% reducere la manoperă. Servicii de calitate la prețuri speciale pentru automobilele din 2013 sau anterior. Programează-te acum: https://bit.ly/2LV33ex

Autovehiculele Volkswagen sunt renumite pentru fiabilitate și își păstrează valoarea în timp, fiind foarte important să fie întreținute și reparate corespunzător, folosind numai piesele de schimb și tehnologiile de reparație recomandate de producător.

De aceea, te invităm în service-ul nostru, pentru a beneficia de servicii de calitate la prețuri adaptate vârstei automobilului tău și de garanție de 2 ani la piese și manoperă, pentru defecte de fabricație sau montaj.

Ofertă valabilă până la 31.12.2021, pentru automobilele VOLKSWAGEN din 2013 sau anterior. Nu se cumulează cu alte oferte.