ALIAT A.M.S. Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Partener principal - Volkswagen Mureș Half Marathon 2024
20.03.2024
Noutati Volkswagen

Partener principal - Volkswagen Mureș Half Marathon 2024

Promovăm un stil de viață sănătos!

Partener principal - Volkswagen Mureș Half Marathon 2024

Și în acest an, Aliat Volkswagen este partenerul principal al evenimentului sportiv Volkswagen Mureș Half Marathon 2024, care se va desfășura în data de 12.05.2024, și este organizat de colegii de la asociația Mures Runners.


Participanții la Volkswagen Mureș Half Marathon 2024 vor alerga prin centrul orașului Târgu Mureș, având ocazia de a descoperi frumusețea și istoria acestuia în timp ce își depășesc limitele personale. Această traseu pitoresc îmbină efortul fizic intens cu explorarea culturală, oferind o experiență memorabilă pentru toți cei implicați.


Prin intermediul acestui eveniment sportiv, ne dorim să promovăm nu doar sănătatea și activitatea fizică, ci și să celebrăm patrimoniul cultural și frumusețea orașului nostru. Volkswagen Mureș Half Marathon 2024 reprezintă o oportunitate unică de a îmbina mișcarea și explorarea, contribuind astfel la o comunitate mai sănătoasă și mai conectată.


Suntem mândri să susținem și în acest an această inițiativă și să fim alături de participanți în călătoria lor către o viață mai sănătoasă și mai activă.


Te așteptăm la Volkswagen Mureș Half Marathon 2024!


Înscrie-te acum la una dintre probe (Semimaraton, Cros 10km, Cros 5km, Stafeta 21km, Cursa copii sau Cursa inimilor mari).
Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.