ALIAT A.M.S. Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Ofertele lunii Septembrie Volkswagen
06.09.2022
Noutati Volkswagen

Ofertele lunii Septembrie Volkswagen

Accesorii originale Volkswagen

Oferta lunii septembrie VW

Anotimpul ploios și-a făcut simțită prezența deja, așadar fii pregătit/ă pentru ploile ce vor urma în timp ce te afli la plimbare. Profită de oferta lunii septembrie de la Volkswagen și achiziționează-ți accesoriile necesare: o umbrelă de buzunar la prețul de 97,72 lei și rucsac la prețul de 217,46 lei 👉 https://bit.ly/3bf5L8A.


Ofertele sunt valabile în perioada 1-30 septembrie 2022, în limita stocului disponibil, și nu se cumulează cu alte oferte actuale.


Pentru mai multe informații și consiliere de specialitate contactează echipa Aliat AMS pe e-mail: [email protected] sau telefonic 0365-450.500. Ai nevoie de ajutorul colegilor din service? Programează-te acum accesând: https://bit.ly/32mP1XX

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.