ALIAT A.M.S. Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Ofertele lunii Septembrie Audi
06.09.2022
Noutati Audi

Ofertele lunii Septembrie Audi

Accesorii originale Audi

Oferta lunii Septembrie

Păstrează cu tine un însoțitor indispensabil în timpul ploilor, o umbrelă și un rucsac pentru diferite accesorii. Profită de ofertele lunii septembrie de la Audi și achiziționează umbrela la prețul de 249,36 lei și rucsacul cu bandulieră la prețul de 677,55 lei. Obține mai multe detalii la Aliat AMS 👉 https://bit.ly/3bf5L8A.


Ofertele sunt valabile în perioada 1-30 septembrie 2022, în limita stocului disponibil, și nu se cumulează cu alte oferte actuale.


Pentru mai multe informații și consiliere de specialitate contactează echipa Aliat AMS pe e-mail: [email protected] sau telefonic 0365-450.500. Ai nevoie de ajutorul colegilor din service? Programează-te acum accesând: https://bit.ly/32mP1XX

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.