1. Noutati
 2. Oferta lunii Septembrie - Škoda
06.09.2023
Noutati ŠKODA

Oferta lunii Septembrie - Škoda

Accesorii originale Škoda

Oferta lunii Septembrie - Skoda

Conectează-ți smartphone-ul la mașină cu ajutorul cablului USB. Poți reda fișierele audio memorate utilizând controlerul mașinii. Profită de promoția lunii septembrie și achiziționează pentru mașina ta Škoda cablul de date și încărcare USB-C - USB-C la suma de 73,16 lei și cablul de date și încărcare USB-C - Apple Lightning la suma de 89,68 lei.


 • Cablul de date şi încărcare poate fi folosit pentru streaming de muzică sau pentru conectarea unui telefon mobil la sistemul de infotainment al maşinii.
 • Încărcare rapidă.
 • Lungimea cablului este de 100 cm.
 • Compatibil cu Smartlink.


Oferta este valabilă între 1-30 septembrie 2023, în limita stocului disponibil, și nu se cumulează cu alte oferte actuale. Pentru detalii privind compatibilitatea te rugăm să contactezi consilierul de service.


  Pentru mai multe informații și consiliere de specialitate contactează echipa Aliat AMS pe e-mail: [email protected] sau telefonic 0365-450.500 sau 0731 550 550.   Ai nevoie de ajutorul colegilor din service? Pentru programare online accesați aici!


  Inregistrare newsletter

  In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

  Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

  Va rugam sa selectati un mod de adresare

  A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

  checkbox_default

  Va multumim!

  Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

  Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.