STIRI DE LA VOLKSWAGEN
05.05.2021

Noi le-am construit, noi le reparăm cel mai bine Volkswagen

Servicii de calitate la prețuri speciale pentru automobilele produse în 2013 sau anterior, beneficiezi de 20% discount la piesele de schimb.
Volkswagen 7+ mai

Autovehiculele Volkswagen sunt renumite pentru fiabilitate și își păstrează valoarea în timp, fiind important să fie întreținute și reparate corespunzător, folosind numai piesele de schimb și tehnologiile de reparație recomandate de producător, astfel încât să rămână automobile Volkswagen autentice, indiferent de vârstă.

Tocmai de aceea, te invităm în service-ul nostru, pentru a beneficia de servicii de calitate la prețuri adaptate mașinilor produse în 2013 sau anterior și de garanție de 2 ani la piese și manoperă, pentru defecte de fabricație sau montaj. Acum poți benficia de 20% discount la piesele de schimb.

În plus, normarea reparațiilor se realizează conform prescripțiilor fabricantului și se folosesc doar piese originale, ce se potrivesc perfect fiecărui model Volkswagen, asigurând astfel timpi de reparație reduși.

Toate acestea te vor ajuta să faci economii în ceea ce privește costurile de manoperă și să păstrezi valoarea automobilului tău Volkswagen.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe e-mail: contact@aliat-ams.ro sau telefonic 0365-450.500 Pentru programare online accesați: https://bit.ly/32mP1XX

Consilierii noștri te așteaptă în service până la 31 decembrie 2021, pentru a beneficia de ofertele pregătite pentru automobilul tău, și îți stau cu plăcere la dispoziție, pentru detalii suplimentare și programări.