STIRI DE LA AUDI
05.05.2021

Noi le-am construit, noi le reparăm cel mai bine Audi

Servicii de calitate la prețuri speciale pentru automobilele din 2013 sau anterior, beneficiezi de 20% discount la piesele de schimb.
Oferta Audi 7+ mai

Automobilele Audi înglobează tehnologii de ultimă generație, fiind foarte important ca acestea să fie întreținute și reparate corespunzător, folosind numai piesele de schimb și tehnologiile de reparație recomandate de producător.

Tocmai de aceea, te invităm în service-ul nostru, pentru a beneficia de servicii de calitate la prețuri adaptate automobilelor produse în 2013 sau anterior și de garanție de 2 ani la piese și manoperă, pentru defecte de fabricație sau montaj. Acum poți benficia de 20% discount la piesele de schimb.

În plus, normarea reparațiilor se realizează conform prescripțiilor fabricantului și se folosesc numai piese originale, ce se potrivesc perfect fiecărui model Audi, asigurând astfel timpi de reparație reduși.

Toate acestea te vor ajuta să faci economii în ceea ce privește costurile de manoperă şi să păstrezi valoarea automobilului tău Audi.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe e-mail: contact@aliat-ams.ro sau telefonic 0365-450.500 Pentru programare online accesați: https://bit.ly/32mP1XX

Consilierii noștri te așteaptă în service până la 31 decembrie 2021, pentru a beneficia de ofertele pregătite special pentru automobilul tău, și îți stau cu plăcere la dispoziție, pentru detalii suplimentare și programări.