STIRI DE LA SKODA
05.05.2021

Noi le-am construit, noi le reparăm cel mai bine Skoda

Servicii de calitate la prețuri speciale pentru automobilele din 2013 sau anterior, beneficiezi de 20% discount la piesele de schimb.
Skoda 7+ mai

Știm că îți plac mașinile fiabile și practice, acesta fiind și motivul pentru care ai ales marca ŠKODA. Pentru a te putea însă baza mereu pe mașina ta, trebuie ca aceasta să fie întreținută și reparată corespunzător, folosind numai piesele de schimb și tehnologiile de reparație recomandate de către producător.

Tocmai de aceea, te invităm în service-ul nostru, pentru a beneficia de servicii de calitate la prețuri adaptate automobilelor produse în 2013 sau anterior și de garanție de 2 ani la piese și manoperă, pentru defecte de fabricație sau montaj. Acum poți benficia de 20% discount la piesele de schimb.

În plus, normarea reparațiilor se realizează conform prescripțiilor fabricantului și se folosesc numai piese originale, ce se potrivesc perfect fiecărui model ŠKODA, asigurând astfel timpi de reparație reduși.

Toate acestea te vor ajuta să faci economii în ceea ce privește costurile de manoperă și să păstrezi valoarea automobilului tău ŠKODA.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe e-mail: contact@aliat-ams.ro sau telefonic 0365-450.500 Pentru programare online accesați: https://bit.ly/32mP1XX

Consilierii noștri te așteaptă în service până la 31 decembrie 2021, pentru a beneficia de ofertele pregătite special pentru automobilul tău, și îți stau cu plăcere la dispoziție, pentru detalii suplimentare și programări.